Inspirerende modeblogs voor mannen? Die zijn verdomd zeldzaam. Geloof me, ik kan het weten. Het zijn de witte raven van het internet!

Toch zijn er echte parels te vinden hoor. Verken de 7 modeblogs hieronder maar eens: topkwaliteit! Ze behoren dan ook tot mijn favorieten. Hopelijk putten jullie er evenveel inspiratie uit als ik!

Heb je nog een fantastische herenmodeblog die ontbreekt in dit lijstje? Deel de link dan zeker hieronder! Ik ben steeds op zoek naar nieuwe inspiratie!

1 – Cup of Couple

Modeblogs voor mannen - Cup of CoupleBron: Cup of Couple

Cup of Couple is de visueel sterke blog van Gabriel García, journalist / grafisch ontwerper, en van Mike Madrid, fotograaf / grafisch ontwerper. Ze delen er hun ervaringen, reizen, outfitlooks en werk.

Beide heren hebben een eigen stijl die varieert van sportief tot klassiek. Kortom: grafisch mooie blog, leuke outfits en inspirerende beelden gegarandeerd!

2 – Oh Anthonio

Modeblogs voor heren - Oh AnthonioBron: Oh Anthonio

Oh Anthonio is de blog van Anthony Urbano. Anthony woont in New York City en heeft een zeer veelzijdige kledingstijl. Hij weet vaak een aanstekelijke balans te vinden tussen sportief, casual en klassiek. Een inspiratiebron voor velen!

3 – Filippo Cirulli

Modeblogs voor heren - Filippo CirulliBron: Filippo Cirulli

Filippo Cirulli is een fijne Italiaan, in alle betekenissen van het woord. Afgeborsteld. Getailleerd. Geraffineerd. Een must-follow Tumblr.

4 – Julian Hernandez

Modeblogs voor mannen - Julian HernandezBron: Julian Hernandez

Julian Hernandez is een Scandinavische modeblogger uit Stockholm. Julian durft. Dandy, casual of klassiek? Hij gaat geen stijl uit de weg. En hij staat werkelijk met alles! Ik zou ook voorzichtig durven beweren dat fedorahoeden z’n handelsmerk zijn.

En ja hoor, stiekem benijd ik Julian omdat hij vaak mag optrekken met Scandinavische schonen zoals Kenza ZouitenVictoria Törnegren en Lisa Olsson.

5 – Menswear Dog

Modeblogs voor mannen - Menswear DogBron: Menswear Dog

Modeblogs voor mannen? Het is een ruimer begrip dan je zou denken. Reuen zijn ergens ook mannen, toch?

De ster van Menswear DogBodhi, de überstijlvolle Shiba Inu – is misschien iets hariger dan de gemiddelde modeblogger, maar oordeel niet te snel: Bodhi is veruit beter gekleed dan de gemiddelde man. Zijn outfits zijn altijd af!

6 – One Dapper Street

Modeblogs voor mannen - One Dapper StreetBron: Marcel Floruss

Marcel Floruss is “just a German dude who loves fashion and all that goes with it, and who can’t seem to fight the need to share this”.

Een gewone kerel uit Duitsland dus, die zijn liefde voor mode graag deelt. Dat vind ik zo fijn aan Marcel. Hij is the boy next door, maar valt op dankzij z’n veelzijdige stijl en uitstekende smaak.

7 – Quyen Mike

Modeblogs voor mannen - Quyen MikeBron: Quyen Mike

Mike Quyen is een modefotograaf met Vietnamese roots. Zijn beelden zijn gewoonweg schitterend en vaak erg verrassend. Combineer die gave met een modern gevoel voor stijl, en je hebt een boeiende blog!

Mike is trouwens nogal een springvogel. Op Instagram staat hij ook wel bekend als #MrLevitation. Waarom? Wel, gewoon een kijkje nemen en je ziet het meteen!

Zin om deze blogs te delen?

Genoten van deze fijne modeblogs voor mannen? Deel ze met anderen! Heb je nog leuke suggesties? Let me know!

Laat hier je reactie achter. Ik ben benieuwd!