Vector van Laurens M

A Gentle Man’s Journal

Hey daar! Welkom!

Ik ben Laurens M. Aangenaam. En jij? Jij bent beland in A Gentle Man’s Journal (AGMJ voor de vrienden). Of all places! AGMJ is een lifestyleblog. Lekker vaag.

Meer zelfs. AGMJ is een dagboek, een magazine en een reisjournaal. Van, voor en door gentle men (spatie optioneel). Open en open-minded. Speels en gevoelig. Verfijnd, integer en authentiek.

Hou je van mode? Fotografie misschien? Geniet je van een goed verhaal? Een vleugje gastronomie? Speel je af en toe videogames of bordspellen? Of reis je graag? Well then, sit back and enjoy the ride!

Geniet er verdomme van. Dat is de bedoeling.

Laurens M

Laurens wie?

Laurens M! Dat ben ik!

Ik woon in een knus rijhuisje in Lier (Antwerpen), tevens de officiële HeadQuarters en het creatieve centrum van A Gentle Man’s Journal!

Ik ben een man die van mode houdt. There, I said it. Ik kan het zelf ook niet verklaren. Ik word oprecht blij van mooie ontwerpen, leuke looks en stijlvolle mensen.

Ik ben al sinds m’n jeugd een Nintendonerd. Toen wou ik de beste Pokémontrainer ter wereld worden, Prinses Zelda redden en Bowser op z’n muil dreunen. Er is nog niet veel veranderd.

Ik doe niets liever dan tafelen met familie en/of vrienden. Een goed glas wijn. Een lekkere maaltijd. Een leuk bordspel. Genieten, lachen en lullen. Like there’s no tomorrow.

Ik heb een Bachelor Taal- en Letterkunde Engels-Spaans, een Master Meertalige Professionele Communicatie en een Master Organisatie en Management op zak. Onderscheiding en al.

Ik werk als Copywriter en Content Marketeer bij Lincelot Webdesign en Marketing. Wil je een mooie website met sterke teksten? Kom gewoon naar ons.

Wil je meer weten? Of heb je een andere vraag? Contacteer me hier!