Over AGMJ

Hey daar! Welkom bij A Gentle Man’s Journal!

AGMJ is ‘n lifestyle blog, dagboek, magazine en reisjournaal. Voor en door gentle men (spatie optioneel). Open en open-minded. Speels en gevoelig. Verfijnd, integer en authentiek.

Hou je van mode? Fotografie? Een goed verhaal? Een vleugje gastronomie? Speel je af en toe videogames en bordspellen? Of reis je graag? Well then, sit back and enjoy the ride!

Geniet er verdomme van. Dat is de bedoeling.

Laurens M

Start exploring!

Laurens wie?

Laurens M. Dat ben ik! Geboren en getogen in Lier, waar ook de officiële HeadQuarters en het creatieve centrum van AGMJ gevestigd zijn in een knus rijhuis!

Als zoon van restauranthouders groeide ik uit van gezellig, verlegen dikkerdje tot modeminnende geek. Ik ontdekte wat mode voor een man kon betekenen.

Lees mijn coming of age story.
Explorer

Van een leuke citytrip tot een ontdekkingsreis door de woeste natuur. I’m up for it, are you? Even serieus: er zijn weinig dingen die ik liever doe dan de wereld verkennen met m’n fototoestel.

Lees mijn reisavonturen!

Lifestyle blogger

Van mode tot interieur, reizen tot food, fotografie tot entertainment… Lifestyle is m’n ding. Volledig m’n ding. En die liefde deel ik graag met de wereld…

AGMJ bundelt al mijn hobby’s en interesses op één creatieve plek en drijft me om er mee bezig te zijn en te blijven.

Verken mijn journal!
Modegeek

Ik ben een man die van mode houdt. There, I said it. Ik kan het zelf ook niet verklaren. Ik word oprecht blij van mooie ontwerpen, leuke looks en stijlvolle mensen.

Lees meer over mode!

Linguïst tot in de kist

Als klein jongetje schreef ik al gedichten en verhalen, en mijn liefde voor taal is sindsdien alleen maar toegenomen.

Ik lees graag en ik schrijf graag. By day ben ik Copywriter en Content Marketeer, by night schrijver en blogger.

Leesvoer graag!
Nintendo Nerd

Ik ben al sinds m’n jeugd een Nintendonerd. Toen wou ik de beste Pokémontrainer ter wereld worden, Prinses Zelda redden en Bowser op z’n muil dreunen. Er is nog niet veel veranderd.

Klik hier voor geeky stuff!

Fotograferen kan je leren

De eerste digitale spiegelreflex die Canon uitbracht? Die kocht ik als jochie. Daarna richtte ik m’n lens lachend op een kikker in de tuin, en de kikker lachte terug.

Resultaat? Mooie beelden. Ik wist meteen dat dit iets voor het leven was. Via AGMJ wil ik mijn mooiste shots en tips delen!

Klik hier voor mooie beelden.
Bourgondiër

Ik doe niets liever dan tafelen met familie en/of vrienden. Een goed glas wijn. Een lekkere maaltijd. Een leuk bordspel. Genieten, lachen en lullen. Like there’s no tomorrow.

Foodie? Klik hier!

Waar wacht je nog op?

Stilstaan? Da’s achteruitgaan:

Verken de blog! Contacteer me.